Schoolplein van de toekomst

Een groen schoolplein, het is steeds vaker de droom van scholen. Om initiatieven hiertoe te stimuleren heeft de provincie Noord-Brabant samen met het Prins Bernhard Cultuurfonds, Jong Leren Eten, een aantal Waterschappen en andere partners, een subsidie regeling in het leven geroepen. Deze subsidie steunt scholen die ruimte maken voor groen op hun speelplein. De subsidie is bedoeld voor basisscholen, kinderopvangcentra en middelbare scholen in Noord-Brabant. De subsidie bedraagt maximaal € 14.000,00 euro en aanvragen kunnen worden ingestuurd tot december 2022.Door het grote succes van 2018 en de grote hoeveelheid aanvragen, is het totale subsidiebedrag van €3.500.000,00 ondertussen al vrijgeven. Voor meer informatie over deze subsidieregeling zie onderstaande link https://www.brabant.nl/loket/regelingen/cvdr381966_5.aspx

Wat kan SNK Buitenprojecten voor u betekenen?

Als ontwerpbureau en partner van uw school kunnen wij u helpen bij het doen van de aanvraag en het maken van een gedegen plan. In plaats van enkel een ontwerp af te leveren, gaan we samen aan tafel zitten om te luisteren naar de wensen van de kinderen en de school. Daarna gaan wij voor u aan de slag om een leerzaam, toegankelijk, duurzaam en multifunctioneel schoolplein te ontwerpen, waar de mogelijkheden eindeloos zullen zijn. Een plek waar minder gepest zal worden en waar samenwerken en verbinding met de omgeving centraal staat.

Denkt u na het lezen van deze tekst; dit is iets voor onze school of heeft u gewoon een vraag? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.